Sjöutsikt med hjälp av trädfällning

Sjöutsikt med hjälp av trädfällning

Exklusiva nyheter vänner!

Äntligen har jag fått sjöutsikt från hela min solterrass och det var banne mig på tiden. Jag tog hjälp med trädfällning av Profavent och de fick verkligen kämpa i några dagar för att på ett säkert och kvalitetsmässigt ta ner alla träd. Redan när jag flyttade hit till Vetlanda så såg jag en potential som var unik för det priset som jag fick betala, här fanns möjligheterna att kunna göra en riktigt bra investering. Husets baksida hade en terrass som behövde renoveras men det var inga konstigheter utan det tog bara några veckor att ordna upp. Terrassens utsikt bestod till största del av träd, men bakom de där träden så fanns det definitivt en utsikt som var värd att plocka fram.

Det var inte så att det var en jättestor skog utan det var snarare så att träden hade alldeles för stora kronor, vilket skymde hela sjön. Trädfällning är för mig något som jag aldrig hade provat på innan och jag hade inte resurserna för att göra det själv så därför kontaktade jag Profavent. Jag förklarade situationen och mina visioner för att de skulle veta vad som väntade, men det var inga problem utan de garanterade att utföra ett proffsigt arbete och ge mig min efterlängtade sjöutsikt.

Med hjälp av trädfällning har jag nu en utsikt som redan gjort att husets värde har ökat något enormt på marknaden, men framförallt har det givit mig en väldigt vacker solterrass där jag kan spendera många timmar när sommaren kommer. Nu är det bara att plocka bort lite kvistar från trädfällningen så att inte gräsklipparen går sönder, men det gör jag gärna. Jag kommer så småningom att publicera lite bilder på resultatet så att ni kan få se hur det såg ut innan kontra hur det ser ut nu, så håll lite koll här på bloggen!


Kommentarer är stängda.