Sigges hundfrisör i Örebro

Sigges hundfrisör i Örebro

God morgon!

Idag är det dags för lilla Sigge att få besöka sin hundfrisör. Första gången tyckte han att det var lite läskigt men nu älskar han det! Han är nog som sin matte och älskar att bli bortskämd. Jag brukar inte göra några särskilt avancerade klippningar eller sätta på honom kläder och rosetter eller liknande, men hans päls kräver ganska mycket och då är det skönt att få ordentligt klippt av en hundfrisör.

Det är så roligt för efteråt så ser han så glad och stolt ut, liksom sträcker på sig lite extra. Det kan hända att jag skämmer bort honom en del, men samtidigt är jag noga med mycket och några regler håller vi stenhårt på. Han får aldrig tigga vid matbordet och han får inte sova i sängen. Han har sin egen matskål och sin egen sovplats. Jag ger honom heller inte för mycket extra gott i maten, bara något litet då och då. Och då motionerar mycket, och det är ju både för min och hans skull.

När jag köpte honom som valp så fick jag rådet av hans uppfödare att hitta en hundfrisör som kunde hjälpa till med underhåll av hans päls så det började jag leta efter ganska omgående, för jag visste inte hur många det egentligen fanns att få tag på i Örebro. Komiskt nog så fanns ju ett jättemysigt och fint ställe bara ett par gator från där jag bor, jag hade bara aldrig tänkt på att det låg där. Tänk om ni kunnat se Sigges blick nu när jag ska tala om för honom att vi ska gå till hundfrisören, ni skulle skratta!

Hoppas ni alla får en underbar dag, trots det tråkiga vädret. Vilken tur att jag har en egen liten solstråle här som piggar upp!

Vi hörs snart igen!


Kommentarer är stängda.