Jag tog hjälp av healing

Jag tog hjälp av healing

Hej på er!

Idag tänkte jag berätta om ett spännande besök jag gjorde för några veckor sedan och som gav mig en annorlunda upplevelse som jag bara känner att jag måste dela med mig av. Jag var hos Karin Holm och provade på healing för att se vad det innebär och om det kunde hjälpa mitt välbefinnande. Det var första gången som jag provade något liknande och på förhand kändes det som att detta kunde sluta precis hur som helst. Jag ska medge att jag länge har varit kritisk till allt som inte går att bevisa med vetenskap men samtidigt så har jag alltid varit öppen för att prova på nya saker. Anledningen till att jag ville prova på det var för att jag hade hört från några vänner som hade varit på healing att det faktiskt fungerade och att de fick svar på sina frågor och funderingar. Jag hade lite funderingar på vad jag skulle göra med mitt liv, jag stod lite inför ett vägskäl där jag inte riktigt visste vad jag ville. Antingen så skulle jag flytta från mitt kära Luleå och ta del av den amerikanska drömmen eller så skulle jag jobba kvar och fortsätta leva så som jag gjorde.

Väskorna är nu packade och det är till viss del Karin och hennes healing som gjorde att jag fattade det här beslutet. Jag vet inte hur hon kunde veta så mycket om min livssituation och hur jag kände men det var imponerande och nu återstår det att se om det var rätt beslut. Jag ska alltså flytta över till staterna om några veckor och jag är riktigt spänd på att få börja ett nytt kapitel där, jobb och bostad är redan ordnat så det känns bra. Givetvis kommer jag fortsätta att blogga och i mitt arbete innebär faktiskt en hel del resor tillbaka till olika städer i Sverige, så lätt blir ni inte av med mig!  


Kommentarer är stängda.