Änglakort på posten från Borlänge

Änglakort på posten från Borlänge

Hej mina fina följare!

Jag gillar ju änglar och har alltid gjort. Förutom det så är jag andlig och spirituell och tycker det är väldigt spännande med vägledning på olika sätt. Nu har jag köpt änglakort från en nätbutik i Borlänge och jag fick hem dem på posten igår. De är så fina!

Jag provade att blanda korten och välja ett kort utifrån vad intuitionen sa och kortets budskap kändes verkligen så träffande. Just den här ängeln ville påminna mig om att ta upp mitt skapande igen eftersom det ger mig så mycket glädje och det är också en kommunikationskanal till mina andliga vägledare. Det stämmer verkligen att jag inte gett mig mycket tid till att skapa och vara kreativ det senaste och att jag samtidigt känt mig ganska vilsen. Fast att det blir så tydligt nu så kunde jag inte se sambandet själv ändå.

Jag tror verkligen att änglakort kan ge både tröstande och vägledande meddelanden. Det är inte alla som tror på sådant och jag tvingar aldrig på min övertygelse på någon annan, samtidigt är jag öppen med det för att det kanske är många som annars inte vågar prata om det för att de är rädda att bli dömda. Den här butiken i Borlänge är så mysig och har så mycket fint, både änglakort, tarotkort, änglar och smycken. Jag hittade även en ljusstake som jag tänkt kunde passa fint när jag mediterar.

Brukar du meditera? För mig kan meditation ibland fungera bäst med tända ljus och kanske med lite musik men andra gånger fungerar meditation bäst i samband med att jag får sitta och måla eller skapa. Det är när man liksom är här och nu, känner avkoppling och kontakt med sin kärna som är meditation i alla fall för mig och det gör jag när jag får vara kreativ. Tack mina änglar och änglakort för påminnelsen att ta mig mer tid till det igen.

Ha en fortsatt underbar dag!


Kommentarer är stängda.