Ett trevligt och bra hunddagis i Halmstad

Ett trevligt och bra hunddagis i Halmstad

Hejsan alla goa och glada

Idag fick Lassie gå tillbaka till sitt hunddagis och det märks att hon trivs och saknat det för oj vad glad hon blev av att se sina hundkompisar. Jag har varit hemma förkyld så vi har stannat hemma och mest bara myst i soffan. Det har blivit bara kortare promenader och även om Lassie varit en riktig bästis och hållit mig sällskap så märks det nu att hon är glad att jag känner mig piggare så att också hon får mer tid ute och leka.

När jag är på jobbet så får hon vara på sitt hunddagis i Halmstad och de är så himla goa och fina där mot hundarna. Annars hade jag ju såklart inte lämnat henne där om dagarna, jag kan tycka att det är lite svårt ändå att göra det. Men jag ser ju hur glad hon är när jag lämnar henne där så det är ju ett tecken på att hon trivs bra. Sen är hon minst lika glad när jag kommer och hämtar henne så det är ju också skönt, jag är fortfarande säker på att hon inte vill byta ut mig. ????

Det här är ett väldigt populärt hunddagis i Halmstad och jag vet att har man otur så kan man få ställa sig i kö antingen där eller till andra ställen. Men jag hade tur att få en plats ganska direkt. Men om du har en valp som du planerar ska ha plats på hunddagis om ett tag så börja redan lite innan att se dig om så att du inte står utan valmöjlighet när du en dag måste lämna din hund på ett dagis eller pensionat. Förhoppningsvis har du som ny hundägare kollat upp hundvaktmöjligheter i förväg, det är ju sånt man måste göra när man skaffar hund. Tänka att jag redan längtar efter att hämta min älskade fyrfota pälsboll. Ha nu en underbar dag!


Kommentarer är stängda.