Jag kanske ska kontakta ett medium

Jag kanske ska kontakta ett medium

God dag bloggen!

Jag fick en riktigt lustig tanke idag och det känns som att jag verkligen ska fullfölja min tanke. Det var när jag satt på kontoret som jag svävade iväg lite i mina tankar, jag hade igår innan det var läggdags kollat på lite teve. Ni vet när man kollar på teve bara för att tiden ska fördrivas så att man kan lägga sig i sängen någon gång. Det var något program om ett medium som hjälpte människor att få kontakt med andevärlden, hon var som en länk mellan andevärlden och den verkliga världen kan man säga. Hur som helst så var jag i det tillståndet där jag egentligen bara ville sova men jag visste att om jag skulle lägga mig vid sju så hade jag vaknat mitt i natten och då finns det inte speciellt mycket att göra i Borås ska ni veta. Så jag låg där i soffan och pendlade med att kolla på telefonen och teven fram till det att jag gick in till sovrummet. Sen idag så kom min snilleblixt kan man säga, av någon konstig anledningen så fick jag upp bilder från programmet som jag kollade på igår och så funderade jag på hur det hade varit om jag fick hjälp av ett medium. Undra vilka personer i andevärlden som jag hade fått kontakt med och framförallt vad hade de kommit med för budskap. I mitt huvud spelades det upp en rad olika scenarion där jag satt med ett medium, det var verkligen fascinerande och nu funderar jag starkt på om jag inte ska kontakta ett medium. Tänk om vi kan få kontakt med någon av de personerna från de scenarierna som poppade upp i mitt huvud, det hade varit lite häftigt faktiskt. För övrigt så regnar det som vanligt i Borås, men det antar jag att ni redan visste.  


Kommentarer är stängda.